OMGN: Online Movies & Games Network

Forum: Other: Help!: Blog Panel - List Posts

You can only post on the Forum if you are registered and logged in.
JCXanirus

JCXanirus - Jan. 22, 2011 at 1:16:00am

Clicking on "List Posts" in the blog panel produces the following error:

 

HTTP Error 500

The server had an internal error.

That's it.  Just a head's up.  Thank-you-come-again!


"I'm sorry but I only speak two languages, English and bad English!"

-Bruce Willis, Fifth Element

rfludwick

rfludwick - Jan. 22, 2011 at 9:38:52am

Yep. Fixed it. Some strange bug that only appeared on the server but not my development environment.


OMGN: RFLudwick

Tofuzzle

Tofuzzle - Apr. 17, 2011 at 7:38:16pm

Instead of making a new post I figured I'd just use this one to say I'm getting a 404 error trying to view my blog posts, says the requested resource does not existed. Am I just being stupid? Do I need to activate the blog or something before it can be viewed?


Sig

rfludwick

rfludwick - Apr. 18, 2011 at 1:11:57pm

I'll take a look at the server logs to figure that out. Send me a user message with where the link is showing and what URL is coming up 404.


OMGN: RFLudwick

rfludwick

rfludwick - Apr. 21, 2011 at 10:10:32pm

Pretty sure you were getting this because you weren't cleared to blog yet. Looked through the logs and that's what it seems like.


OMGN: RFLudwick

Thread Statistics

  • Thread Creator: JCXanirus
  • Total Posts: 5
  • First Post Date: Jan. 22, 2011 1:16:00am
  • Latest Post Date: Apr. 21, 2011 10:10:32pm